Antena Meniu Search
x

Video Animalele de companie, cazate la hotel cât timp stăpânii petrec de Revelion. Cât costă o noapte de cazare pentru un animal

Cei care pleacă în perioada asta de acasă şi nu au cu cine să-şi lase animalele de companie nu mai apelează acum la vecini şi rude, ci preferă să-şi ducă pisica sau câinele la hotel. Pensiunile pentru animale sunt pline în perioada asta, iar rezervările au fost făcute cu luni înainte. Şi preţurile sunt pe măsură. O noapte de cazare ajunge să coste şi 200 de lei.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 27.12.2021, 21:43

Vezi și

Spadasina Ana Maria Brânză îl lasă pe Duras ca acasă la acest hotel. Labradorul are chiar camera lui aici. 

Ana-Maria Brânză, sportivă: Are deja camera lui in complex. are alături prietenii lui cu care se joacă toată ziua. 

Cu prietenii lui, şi nu cu stăpânii va petrecere aşadar Duras revelionul . 

Ana Maria Brânză, sportivă: Avem ceva planuri şi avem toată încrederea că aici e bine îngrijit. şi ştim că perioada asta e destul de dificilă pentru animalele de companie. date fiind jocurile de artificii. 

Pe acelaşi subiect

mai degraba noi îi simţim lipsa. pentru că el se joacă. Nu are toate regulile de acasă. 

La hotelurile de animale preturile sunt cam ca la pensiunile pentru oameni

Gilda Cornea, manager hotel animale: Cele mai mici preţuri sunt pentru pisicuţe. Preţul e de 100 de lei pe noapte. Urmează cele pentru căţeii de talie mică - 120 de lei pe noapte. apoi camerele cu terasa 150 lei pe noapte. 

Mădălina Chiţac: Ne aflăm în camera vip pentru animale de companie. aici sunt cazaţi doi căţei. preţul unei astfel de camere este de 190 de lei pe noapte. iar de aceşti bani animăluţele beneficiază de cele mai bune condiţii. au mâncare, jucării, televizor şi chiar şi o cameră de supraveghere, în aşa fel încât stăpânii să vadă în permanenţă ce fac. 

Pentru revelion, nu mai sunt locuri libere

Gilda Cornea, manager hotel animale: Acum 2 luni s-au facut ultimele rezervari. hotelul e plin. Există o listă de aşteptare. şi în măsura în care ele se eliberează, camerele sunt ocupate de cei care sunt pe lista de aşteptare. 

Altă pensiune pentru animale, aceeaşi agitaţie. Şi aici toate locurile s-au ocupat. 

Cristina Tutunaru, reprezentant pensiune animale: Este cea mai aglomerată perioadă a anului. De Revelion s-au ocupat locurile încă din luna octombrie. 

Stăpân animale: De revelion, pentru că unul dintre câinii noştri e foarte speriat de petarde, aici sperăm sa fie un pic mai bine. şi atunci o sa revină. şi revin şi pentru că se simt foarte bine cu ceilalţi prieteni ai lor. 

Preţul începe de la 120 de lei pe zi. Însă, în zi de sărbătoare, tariful ajunge la 200 de lei. Pentru pisici, e mai ieftin, 60 de lei pe zi. 

Cristina Tutunaru, reprezentant pensiune animale: Este inclusă litiera, joaca şi multă afecţiune. Le oferim linişte stăpânilor de căţei. Linişte să meargă în concediu, să se simta bine. şi să stea fără griji pentru animălutele lor. 

Animalele de companie au program de joacă, disciplină, odihnă şi chiar învaţă lucruri noi alături de prietenii lor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Inedit » Animalele de companie, cazate la hotel cât timp stăpânii petrec de Revelion. Cât costă o noapte de cazare pentru un animal