Antena Meniu Search
x

De Ziua Femeii, s-a donat sânge pentru pacientele din spitale

De 8 Martie, femeile au fost toate în centrul atenţiei. Pentru multe, data nu înseamnă doar flori şi urări de bine. De Ziua Femeii, s-a donat sânge pentru pacientele din spitale, la Ministerul Justiţiei s-au depus flori în memoria celor care au fost răpuse chiar de parteneri.

Vezi și

De 8 Martie, femeile au fost toate în centrul atenţiei. Pentru multe, data nu înseamnă doar flori şi urări de bine. De Ziua Femeii, s-a donat sânge pentru pacientele din spitale, la Ministerul Justiţiei s-au depus flori în memoria celor care au fost răpuse chiar de parteneri.

De 8 Martie, în spitale s-a luptat pentru viaţă. Pacientele, dar şi medicii au avut ceva mai multe motive să zâmbească. La maternitatea Polizu, medicul Stefania Ene, şi ea viitoare mamă, îşi ajută pacientele să poată aduce pe lume copii.

Preotul Francis Doboş a făcut de Ziua Femeii un apel pe Internet pentru un gest care poate salva o viaţă.

La Ministerul Justiţiei, autorităţile au fost trase de urechi pentru toate femeile victime ale violenţei domestice. Potrivit statisticilor, 1 din 4 românce a fost abuzată fizic sau verbal. În România sunt 10 milioane de femei, iar un calcul simplu arătă că 2,5 milioane suferă în fiecare zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » De Ziua Femeii, s-a donat sânge pentru pacientele din spitale