Antena Meniu Search
x

De ziua lui, Gigi Becali a primit un tort de la detinuti!

La putini ani! E urarea pe care Gigi Becali ar fi vrut sa o auda azi, in libertate. A implinit insa 55 de ani in celula de la Jilava. Si tot acolo si-a sarbatorit ziua, pentru ca i-a fost respinsa cererea de a iesi din inchisoare 24 de ore

Vezi și

Dupa gratii, Becali a primit un tort de la detinuti care i-au cantat din psalmii lui David. El le-a facut cinste cu suc. Sampania e interzisa, la fel si chefurile de alta data.

Astazi, Becali a implinit 55 de ani, dupa gratii, la Jilava. O zi de nastere pe care cu greu o va uita Becali. Nu a obtinut permisia de 24 de ore. La zi festiva, s-a delectat doar cu branza, ciorba de cartofi, mancare de dovlecei cu carne sau ghiveci cu legume. Departe de palatul aurit si de mesele intinse in curte pentru jucatori, prieteni si dusmani. Astazi, si sa fi vrut, n-ar mai fi putut ciocni cu prietenii.

Iar de urat, nici atat. Becali are minute limitate pe cardul de detinut si le-a folosit sa-si sune fetele si sotia. La Jilava, varul Virgil, zis Cancelarul, a inceput pelerinajul azi. Gigi a avut dreptul la mai multe vizite, de ziua lui si la un pachet in plus.

Detinutii i-au facut un tort si i-au cantat din psalmii lui David. A putut chiar sa le faca cinste celorlalti detinuti. Cu suc, pentru ca sampania e interzisa in penitenciar.

La 55 de ani, magnatul Becali nu sta sa-si numere milioanele in vila din Pipera. Se invarte in celula de cativa metri patrati si joaca table cu colegii, intre doua rugaciuni.

Si saptamana patimilor continua. Joi, Becali asteapta un raspuns la cererea de contopire a pedepselor. Procurorii, in schimb, il vor pe Gigi sase ani dupa gratii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » De ziua lui, Gigi Becali a primit un tort de la detinuti!