Antena Meniu Search
x

Decizie de ultimă oră luată de Primăria Capitalei privind terasele din Centrul Vechi

Consiliului General al Municipiului Bucureşti a decis, în şedinţa de marți, să modifice programul teraselor din Centrul Vechi al Capitalei.

Terasele din Centrul Vechi vor rămâne deschise și în sezonul rece

Consiliului General al Municipiului Bucureşti a decis, în şedinţa de marți, să modifice programul teraselor din Centrul Vechi al Capitalei.

Un proiect de hotărâre a fost introdus pe ordinea de zi suplimentară, iar consilierii CGMB au decis că terasele vor putea rămâne deschise şi în perioada sezonului rece.

Potrivit municipalităţii, după modificările Legii nr. 349/2002 pentru prevenirea şi combaterea efectelor consumului produselor din tutun, modificată şi completată de Legea nr. 15/2016, Asociaţia comercianţilor din Centrul Istoric au solicitat de mai multe ori ca terasele să rămână deschise inclusiv în sezonul rece.

Astfel, terasele vor funcţiona tot anul, pe de-o parte pentru a respecta legea antifumat şi pe de altă parte pentru a respecta drepturilor consumatorilor de produse tutun. De asemenea, în acest mod sunt sporite şi veniturile la bugetul local prin încasarea taxelor de ocupare a domeniului public.

Până acum, terasele erau deschise doar în perioada 15 martie - 15 noiembrie.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri sociale » Decizie de ultimă oră luată de Primăria Capitalei privind terasele din Centrul Vechi