Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Decizie surprinzătoare luată de judecători în cazul asistentei medicale din Lupeni, care și-a înjunghiat mortal fiul și a ascuns crima timp de 12 ore

Tribunalul Hunedoara a luat, joi, o decizie în privința asistentei medicale din Lupeni, care şi-a înjunghiat mortal fiul și ascuns crima timp de 12 ore.

de Redactia Observator

la 10.05.2018 , 18:04

Tribunalul Hunedoara a luat, joi, o decizie în privința asistentei medicale din Lupeni, care şi-a înjunghiat mortal fiul și ascuns crima timp de 12 ore.

Deși procurorii au cerut arestarea preventivă a femeii de 58 de ani, acuzată de omor, judecătorii de la Tribunalul Hunedoara au decis, joi, ca aceasta să fie cercetată sub control judiciar.

Luca Marika, din municipiul Lupeni (județul Hunedoara), fusese reținută pentru 24 de ore, după ce a anunțat la 112 că  și-a înjunghiat mortal fiul în vârstă de 35 de ani.

Articolul continuă după reclamă

Femeia şi-a anunţat fapta abia după 12 ore de la comiterea crimei.

”Astăzi (miercuri – n.r.), la ora 17.43, o femeie din Lupeni a apelat numărul 112, reclamând că în cursul dimineţii (conform declaraţiilor femeii, în jurul orei 5:30) şi-a înjunghiat fiul, în vârstă de 35 de ani, în urma unui conflict care a avut loc în locuinţa a acestora. Echipa operativă deplasată la faţa locului face cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei. Părinţii victimei se află în custodia Poliţiei, fiind audiaţi în acest caz”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Cazul a fost preluat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Decizie surprinzătoare luată de judecători în cazul asistentei medicale din Lupeni, care și-a înjunghiat mortal fiul și a ascuns crima timp de 12 ore