Antena Meniu Search
x

Declarație de dragoste pentru biciclete

Peste o mie de biciclişti s-au întâlnit pe străzile din Oderheiu Seciuesc şi au pedalat cu un scop nobil.S-au adunat pe un teren de fotbal, unde şi-au exprimat într-un mod creativ dragostea viaţa pe două roţi

Vezi și

Peste o mie de biciclişti s-au întâlnit pe străzile din Oderheiu Seciuesc şi au pedalat cu un scop nobil. S-au adunat pe un teren de fotbal, unde şi-au exprimat într-un mod creativ dragostea viaţa pe două roţi

Oamenii s-au aşezat pe gazon astfel încât să formeze un mesaj. O dronă l-a imortalizat. 

Bicicletele dichisite se amestecă într-o mulţime de oameni. Supravegheat de poliţie, alaiul se îndreaptă către un stadion, unde o dronă se pregăteşte să-l întâmpine de la înălţime.

Cât aşteaptă cuminţi să se elibereze străzile, şoferii au timp de gândire. Între timp, 500 de biciclişti ajung pe gazon, iar drona se înalţă deasupra lor la peste 100 de metri.

Bicicliştii se aliniază pe iarbă iar imaginea lor, văzută de la înălţime, redă mesajul ''Îmi iubesc bicicleta''. E dovada vie că bicicleta poate fi şi un simbol al eleganţei. Pentru mulţi, plimbările pe două roţi au devenit un mod de viaţă, pentru că îi menţin în formă şi îi relaxează.

Scopul adunării a fost să-i sensibilizeze pe şoferii care cred că drumurile sunt făcute doar pentru maşini.

La întâlnirea de la Odorheiu Secuiesc, numărul total de particpanţi a ajuns la o mie, deşi organizatorii se aşteptau la mai puţin de jumătate. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Stiri sociale » Declarație de dragoste pentru biciclete