Antena Meniu Search
x

Delfinariul din Constanta, in doliu. Pei Pei, masculul trupei, gasit mort

Delfinariul din Constanta este in doliu. Pei Pei, masculul trupei, a fost gasit mort. Dresorii au fost cei care l-au descoperit, dimineata

Vezi și

Trei ani au fost de nedespartiti. Au oferit zambete turistilor care i-au vazut in spectacole. Au adunat impreuna zeci de mii de aplauze la delfinariul din Constanta. Dar, de ieri au mai ramas doar doi. Cel mai jucaus dintre delfini, Pei Pei, masculul trupei, a murit.

"Din pacate, ieri, de Ziua Oceanelor, Pei Pei ne-a facut o surpriza neplacuta, refuzand sa mai traiasca", a povestit Angelica Curlisca, sef Delfinariul Constanta. Avea doar sapte ani. Si a fost adus la delfinariu acum trei ani, din China, impreuna cu cele doua partenere, Ni Ni si Chen Chen. Ingrijitorii nu au banuit nicio clipa ca ceva ar fi fost in neregula.

Usor sau nu, cei de la delfinariu se gandesc la cele doua femele care au ramas. "Speram ca celor doua domnisoare sa le distragem atentia, impreuna cu vizitatorii astfel incat sa nu fie foarte melancolice", a mai spus acesta.

Reprezentatiile de la delfinariul din Constanta nu au fost nicio clipa intrerupte, chiar daca cele doua femele au simtit ca partenerul lor nu le mai este alaturi. Reprezentantii delfinariului vor afla ce s-a intamplat cu Pei Pei abia dupa autopsie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri sociale » Delfinariul din Constanta, in doliu. Pei Pei, masculul trupei, gasit mort