Antena Meniu Search
x

Deliciile din piaţa din faţa Ateneului Român

Piaţa din faţa Ateneului Român s-a transformat într-un spectacol de arome. Festivalul de Tradiţii Româneşti a adunat pe Calea Victoriei bucătari din toate colţurile ţării.

Vezi și

 De la moldoveni, la ardeleni, de la munteni la dobrogeni, toţi s-au întrecut în reţete delicioase specifice zonei din care vin. Vedeta târgului a fost viţelul de 250 de kilograme pus la proţap.

Pe Calea Victoriei, Ateneul aproape că nu se mai vede în spatele Festivalului de Tradiţii Româneşti. În târg este o adevărată competiţie a regiunilor şi a bucătarilor. Primii care ies la înaintare cu tot cu. oaie sunt ciobanii din Sibiu.

Cu un viţel de 250 de kilograme se mândresc bucătarii din Muntenia. Nici moldovenii nu se lasă mai prejos şi vin cu mai multe delicii culinare.

Din inima Harghitei în faţa Ateneului au fost aduse preparatele secuieşti. Dobrogea a fost şi ea reprezentată de bucătarii care au gătit, ce altceva decât peşte. Toate au fost preparate spre bucuria trecătorilor care au mâncat pe săturate la festival.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Deliciile din piaţa din faţa Ateneului Român