Antena Meniu Search
x

Demiteri în lanţ, în cazul fetei în suferinţă ignorată la Galaţi

Cei doi polițiști din Galați care nu s-au dat jos din mașină pentru a ajuta o adolescentă plină de sânge, care se afla pe stradă ar putea fi demişi. Anunţul a fost făcut de ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor.

de Redactia Observator

la 06.08.2019, 15:49

Vezi și

Cei doi polițiști din Galați care nu s-au dat jos din mașină pentru a ajuta o adolescentă plină de sânge, care se afla pe stradă ar putea fi demişi. Anunţul a fost făcut de ministrul interimar de Interne, Mihai Fifor. Iar directorul adjunct al Direcţiei de Protecţie a Copilului din Galaţi a demisionat, după ce preşedintele Consiliului Judeţean i-a cerut să renunţe la funcţie pentru declaraţii lipsite de empatie. Oficialul susţinuse ieri că în acest caz nu a fost vorba de victima unui viol. 

Ministrul de Interne, Mihai Fifor, a declarat că atitudinea celor doi agenţi este inadmisibilă şi că nu va tolera astfel de comportamente, în poliţie. 

El a anunţat că, pe lângă cei doi poliţişti, este anchetat şi şeful lor direct, adică şeful secţiei 1 de Poliţie din Galaţi. Fifor a menţionat clar că toţi cei care au greşit vor pleca fără discuţii, acasă. 

Cei doi polițiști din Galați au fost filmaţi în timp ce au privit nepăsători, din maşină, o adolescentă plină de sânge care, la prima vedere, a fost abuzată sexual. 

Agenţii, printre care o femeie, nici măcar nu s-au dat jos din mașină pentru a afla ce s-a întâmplat. Cazul revoltător a fost făcut public după ce o femeie care a filmat toată scena a pus imaginile pe Internet. 

Minora provine dintr-un centru de plasament şi a primit îngrijiri la spital. Ea le-a declarat celor de pe ambulanţă că a fost violată. Ulterior, şi-a schimbat declaraţia, iar reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au declarat că fata ar fi avut relaţii sexuale de bună voie cu prietenul ei, care are 15 ani. 

Certificatul medico-legal care va fi eliberat astăzi va elucida toată situaţia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Demiteri în lanţ, în cazul fetei în suferinţă ignorată la Galaţi