Antena Meniu Search
x

Denisa, o fetiţă de 5 ani din Lugoj, riscă să-și piardă vederea

Denisa, o fetiţă de 5 ani din Lugoj, se roagă neîncetat să nu-şi piardă lumina ochilor. Abia dacă mai vede şi, dacă nu e operată cât mai repede, riscă să trăiască toată viaţa în întuneric, să nu se mai bucure de frumuseţea lucrurilor care o înconjoară

Vezi și

Vorbim acum despre un caz impresionant şi urgent. Denisa, o fetiţă de 5 ani din Lugoj, se roagă neîncetat să nu-şi piardă lumina ochilor. Abia dacă mai vede şi, dacă nu e operată cât mai repede, riscă să trăiască toată viaţa în întuneric, să nu se mai bucure de frumuseţea lucrurilor care o înconjoară

Împreună îi putem oferi Denisei o rază de lumină.

Fetița ar putea pierde pentru totdeauna lumina ochilor. În fiecare zi, Denisa se roagă să nu se întâmple asta. Dar rugăciunile nu sunt de ajuns.

Riscă să orbească şi înapoi nu mai poate să recupereze. Cel mai mult o doare pe Denisa că ar putea să nu va mai vadă niciodată chipul mamei.

Abia le vede însă iar ceilalţi copii de la grădiniţă o marginalizează. Dintre toţi, doar sora ei mai mică îi înţelege suferinţa şi îi e alături la orice pas.

Denisa s-a născut cu glaucom congenital. Medicii i-au descoperit boala pe când avea doar câteva luni. De atunci, a trecut prin două operaţii la ochi. Părinţii au vândut până şi maşina de spălat ca să facă rost de bani.

Acum, cu ochiul drept, Denisa vede doar la jumătate din capacitate iar cu stângul aproape deloc. Singura soluţie pentru a împiedica orbirea este o nouă operaţie. Şi asta trebuie să se întâmple cât mai repede cu putinţă.

Intervenţia chirurgicală trebuie făcută în următoarele luni, la Bucureşti. Nu costă nimic, dar tatăl, angajat ca paznic şi mama, asistent social, nu au bani nici să ajungă la spital. Ar avea nevoie, în total, de 7.000 de lei, bani pentru cazare, hrană şi tratament. Orice sumă, cât de mică, ar putea fi, pentru acest copil minunat, speranţa spre o viaţă normală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Denisa, o fetiţă de 5 ani din Lugoj, riscă să-și piardă vederea