Antena Meniu Search
x

Video Depăşire periculoasă pe un drum din Tulcea. Un şofer inconştient a fost la un pas de tragedie

La un pas de tragedie, după ce un şofer inconştient a făcut o mişcare de depăşire periculoasă, care putea să omoare o femeie, pe DN 22. Incidentul a fost filmat de şoferiţa scoasă de pe carosabil.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.02.2021, 13:33

Vezi și
  • Poliţia a fost sesizată în acest caz
  • A fost demarată o anchetă pentru identificarea şoferului

La un pas de tragedie, după ce un şofer inconştient a făcut o mişcare de depăşire periculoasă pe DN 22. O şoferiţă, participantă la trafic, a evitat coliziunea la secundă. 

Un şofer a fost la un pas să provoace o tragedie de proporţii, după ce s-a aventurat într-o depăşire periculoasă, pe DN 22. Întâmplarea a avut loc vineri, la ora 17.23, la ieşire din Somova către Niculiţel.

Bărbatul se afla în plină curbă, pe marcaj continuu de interzicere a depăşirii, în zona Dealul Somovei, când a intrat în depăşirea unei coloane de maşini.

Tragedia a fost evitată la secundă de şoferiţă

Potrivit imaginilor, o femeie care conducea regulamentar din sens opus, a dat dovadă de stăpânire de sine şi, la vederea maşinii a tras de volan şi a ieşit de pe carosabil, evitând astfel un impact devastator.

Femeia a făcut publice imaginile care au stârnit reacţia oamenilor în mediul online.

Poliţia a fost sesizată în acest caz şi a deschis o anchetă pentru identificarea şoferului, în ciuda faptului că numerele de înmatriculare ale maşinii nu au putut fi distinse, din cauza poziţiilor aprinse, potrivit Tulcea Noastră.

Oricine poate oferi mai multe detalii sau deține filmări cu evenimentul este rugat să contacteze IPJ Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Depăşire periculoasă pe un drum din Tulcea. Un şofer inconştient a fost la un pas de tragedie