Meniu
Search
x

Video Milionarul care își acuză fosta amantă că l-a otrăvit cu mercur spune că nu și-a revenit complet: "Este cumplit"

Milionarul convins că fosta amantă ar fi încercat să-l omoare prin otrăvire cu mercur spune că încă se simte rău. Într-o declaraţie pentru Observator, afaceristul spune că nu şi-a revenit complet, deşi a aflat de intoxicaţia cu metal greu în urmă cu un an. Procurorii fac în acest moment cercetări pentru tentativă de omor calificat. Tânăra acuzată este o fostă Miss, pe care bărbatul a cunoscut-o când era căsătorit şi căreia i-ar fi oferit cadouri de sute de mii de euro. 

De Redactia Observator la 09.09.2021, 13:22

Omul de afaceri Adrian Petru Luca a aflat că a fost la un pas de moarte, anul trecut, în toamnă. S-a simţit rău şi a mers să-şi facă un set de analize. A aflat cu stupoare că are o cantitate mare de mercur în sânge. A început un tratament de urgenţă, dar metalul greu i-a afectat auzul, văzul şi sistemul nervos.

Adrian Petru Luca: Nu sunt oricum într-o stare fizică corespunzătoare. Intoxicaţia aceasta este ceva cumplit. Mercurul ajunge din sânge până la creier şi poate declanşa până la 40 de afecţiuni. Intoxicaţiile puternice duc la moarte. 

Dr. Alina Mihai, "Viaţa fără mercur"Cantităţile mari care pot să ajungă în organism determină o intoxicaţie acută. 

Milionarul îşi acuză fosta iubită că i-a pus metalul în mâncare şi băutură. Dovadă ar fi mesajele în care îi ura să moară. 

Pe acelaşi subiect

"Viaţă de... ce ai

Nici nevasta nu te iubeşte

Nu moare nimeni dacă scapă de tine

Faci un serviciu umanităţii să mori"

Corina Popescu, avocat milionar: A încercat să îl otrăvească cu mercur pentru a diminua funcţiile congnitive şi a obţine din partea acestuia nişte donaţii care s-au şi obţinut şi care sunt în valoare de peste două milioane de euro. 

20 de plângeri a făcut Adrian Luca pe numele tinerei

Telenovela dintre omul de afaceri Adrian Luca şi fosta iubită a început în 2018, după ce tânăra a câştigat un concurs de frumuseţe. La acea vreme, bărbatul era căsătorit. Ca să-i arate dragostea, milionarul susţine că a bombardat-o cu daruri scumpe. I-a transferat 350.000 de euro în conturi, i-ar fi cumpărat două maşini de lux şi i-a oferit vacanţe în paradisuri exotice.

Idila s-a încheiat după trei ani, cu scandal. Milionarul spune că vara trecută a mers la uşa iubitei să îi facă o surpriză. Plănuia să o ducă la Monte Carlo, cu un avion privat. Tânăra, în schimb, ar fi mers la poliţie, să facă plângere şi să ceară ordin de restricţie. Cu două zile înainte, ar fi cheltuit, 30.000 de euro pe genţi şi haine de firmă, din banii lui.

Mesajele dintre cei doi:

"Psihopat de Dumbrăviţa ce eşti

Tu cu staborul tău

Oricum eşti prea gras şi bătrân ca să fii cu mine

Eşti un moş

Tataie

M-a prostit un moş".

Omul de afaceri susţine că i-a plătit fostei iubite 400.000 de euro ca să renunţe la plângere. Aşa arată hârtia, care conţine trei rânduri scrise de mână. Cu o parte din bani, tânăra şi-ar fi cumpărat un apartament. 20 de plângeri a făcut Adrian Luca pe numele tinerei. Procurorii din Timişoara o cercetează pentru tentativă de omor calificat. 

Alexandra Marin, reporter Observator: Tânăra locuieşte în unul dintre cele mai scumpe blocuri din Capitală. Noi am încercat să o contactăm pentru a răspunde acuzaţiilor, dar fără niciun răspuns.

Alte scandaluri cu intoxicații de mercur din România

Nu este prima dată când acuzaţiile de farmece cu argint viu sau intoxicaţiile cu mercur apar în spaţiul public. Şi fostul ministru al Apelor şi Pădurilor Doina Pană reclama în 2017 că a fost otrăvită cu acelaşi metal. Iar Mihaela şi Cristi Borcea au declarat că li s-au descoperit în sânge cantităţi uriaşe de mercur pentru care s-au tratat vreme îndelungată. 

Mihaela Borcea: Având o cantitate de nouă ori mai mare de mercur în corp, acesta ce-a făcut, a otrăvit sângele, a atacat suprarenalele rinichii, la un moment dat, puteam avea un stop cardiac.

Adrian Petru Luca este milionar în euro din imobiliare. A câştigat sume uriaşe din vânzarea unor terenuri pe care s-a construit centura de ocolire a Aradului şi autostrada Vestului, Timișoara-Arad.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Milionarul care își acuză fosta amantă că l-a otrăvit cu mercur spune că nu și-a revenit complet: "Este cumplit"