Antena Meniu Search
x

Dependenţele se tratează la Constanţa

Într-o comuna constănţeană s-a deschis un centru specializat în tratarea acestui gen de probleme

Vezi și

Într-o comuna constănţeană s-a deschis un centru specializat în tratarea acestui gen de probleme

Pot fi ajutaţi acolo oameni care suferă de o dependenţă gravă, de jocuri de noroc sau alcool, dar şi cei care simt că petrec exagerat de mult timp pe. site-urile de socializare. 

Mirela a venit la centru să-şi trateze o dependenţă gravă, cea de jocuri de noroc. Patima i-a distrus 3 ani din viaţă. Acum, de 12 zile reuşeşte să o ţină în frâu.

Exact ca Mirela luptă mii de români. Unii luptă cu alcoolul, unii cu dependenţa de droguri sau de etnobotanice. Mulţi nu recunosc însă că au o problemă.

Terapiile folosite în centrul din judeţul Constanţa îmbină terapiile clasice cu cele complementare. Pacienţii experimentează mai multe domenii, cum ar fi muzica, arta, chiar şi mişcarea. Terapeuţii spun că în felul acesta, dependenţii îşi eliberează tensiunile şi reuşesc să-şi ţină în frâu adicţia.

Tratamentul în acest centru costă în acest moment 2.500 de lei pentru 86 de şedinţe, dar în funcţie de problemele fiecăruia, preţul poate fi negociat. Preţul terapiei ar putea fi mai mic dacă se va încheia un acord cu Casa de Asigurări de Sănătate şi tratamentele vor fi decontate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » Dependenţele se tratează la Constanţa