Antena Meniu Search
x

Un deputat de VASLUI îi numeşte "TEMBELI" pe cei care îşi petrec timpul pe Facebook! "Fãrã viaţã socialã, fãrã soare, fãrã întuneric"

Adrian Solomon, un deputat de Vaslui este autorul unor declaraţii ce i-au lăsat pe toţi cu gura căscată. Politicianul îi numeşte "tembeli" pe cei care îşi petrec timpul pe Facebook, spunând că aceştia trăiesc "fãrã viatã socialã, fãrã soare, fãrã întuneric”.

Adrian Solomon, un deputat de Vaslui este autorul unor declaraţii ce i-au lăsat pe toţi cu gura căscată. Politicianul îi numeşte "tembeli" pe cei care îşi petrec timpul pe Facebook, spunând că aceştia trăiesc "fãrã viaţã socialã, fãrã soare, fãrã întuneric”.

Asta după ce cu un an în urmă a investit sume considerabile în publicitatea pe Facebook, în speranţa că va câştiga astfel cât mai mulţi susţinători la alegeri. La acea vreme nu era supărat pe internauţi, dimpotrivă, vedea în spaţiul virtual un mijloc de a câştiga uşor succesul pe scena politică.

Cum socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de pe Facebook, iar banii investiţi în reţeaua de socializare s-au dovedit a fi o investiţie zadarnică, deputatul Solomon s-a întors împotriva utilizatorilor Facebook, transmiţând un mesaj usturător la adresa acestora:

“Cel care are Facebook nu mai are, nu cã relatii cu cei din jur, nu mai are soare, nu mai are ploaie, nu mai are întuneric, nu mai are luminã, nu mai are nimic. El stã numai cu ochii în televizorul ãla. El, ce se întâmplã, acolo este. Dacã cineva a dorit sã facã din niste oameni normali, niste oameni tembeli, a reusit, prin acest sistem. Tocmai prin faptul cã te atrage, te capteazã, cu tot felul de glumite, de lucruri simpatice, si-ti mai bagã câte un mesaj din ãsta cu “rezist” si cu nu stiu ce. Si-atuncea… hastag dilibao scrie pe tine. Si pe toatã lumea care foloseste în exces. Odatã ce-ai intrat, nu te mai desparti. Si, ideea mea, nu cã nu as vrea sã fiu si eu printre cei de-acolo, dar mi-e mai bine asa. Cã dacã mã apuc eu sã comentez, vã dati seama ce iese. Mai degrabã sã n-am Facebook, decât sã am”, au fost cuvintele deputatului de Vaslui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Un deputat de VASLUI îi numeşte "TEMBELI" pe cei care îşi petrec timpul pe Facebook! "Fãrã viaţã socialã, fãrã soare, fãrã întuneric"