Antena Meniu Search
x

Descoperire macabră într-o pădure de lângă Braşov

Descoperire macabră într-o pădure, la marginea unei comune din judeţul Braşov. Un lucrător forestier a găsit printre copaci scheletul unui copil.

Vezi și

Descoperire macabră într-o pădure, la marginea unei comune din judeţul Braşov. Un lucrător forestier a găsit printre copaci scheletul unui copil. Omul a sunat imediat la cea mai apropiată secţie de poliţie. Se pare că ar fi vorba despre o fetiţă de 5 ani, care a dispărut în luna martie a acestui an.

Fetiţa de 5 ani a dispărut la aproximativ 8 kilometri de locul unde a fost găsit scheletul. Se afla împreună cu sora ei, la unchiul lor, într-un sat de lângă Făgăraş. Bărbatul a lăsat fetele nesupravegheate pe o bancă şi când s-a întors n-a mai găsit-o pe cea mică.

Familia a căutat-o câteva ore şi a anunţat poliţia. Nici autorităţile n-au reuşit să-i dea de urmă copilei, după ce au periat mai multe localităţi. La mai bine de trei luni, muncitorul forestier a descoperit osemintele, care au fost transportate la Serviciul de Medicină Legală din Braşov, unde se încearcă stabilirea sexului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Descoperire macabră într-o pădure de lângă Braşov