Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Descoperire ŞOCANTĂ în Iași. O femeie a fost mâncată de câini. Cadavrul a fost găsit în spatele unei curți

Localnicii dintr-o comună din judeţul Iaşi s-au îngrozit în urma unei descoperiri macabre. Potrivit primelor informatii, jumătate din trupul unei femei a fost găsită în spatele unei locuinţe din localitatea Ciorteşti, devorat de câini.

de Redactia Observator

la 20.02.2017 , 15:16

Localnicii dintr-o comună din judeţul Iaşi s-au îngrozit în urma unei descoperiri macabre. Potrivit primelor informatii, jumătate din trupul unei femei a fost găsită în spatele unei locuinţe din localitatea Ciorteşti, devorat de câini.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vezi și

Descoperirea a fost făcuta de un sătean, care a văzut mai mulţi câini înfruptându-se dintr-un trup. Iniţial, acesta nu a ştiut despre ce este vorba, dar când s-a apropiat a observat jumătatea din corpul victimei.

Pe acelaşi subiect

Jumătatea de corp descoperită în spatele curţii bărbatului se află într-o avansată stare de putrefacţie. Rămăşitele au fost preluate de IML pentru efectuarea necropsiei.

"A fost identificată femeia, este din localitate şi era în vârstă de 46 de ani. Cealaltă parte de corp nu a fost găsită deocamdată. Femeia nu fusese dată disparuta", a declarat purtatorul de cuvant IPJ, Anca Vajiac. 

Potrivit anchetatorilor, Maricica Sfredel, din sat Deleni, comuna Ciorteşti, a fost văzută ultima dată la finalul lunii decembrie. Căutările pentru a găsi cealaltă jumatate de trup vor fi reluate astăzi.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Descoperire ŞOCANTĂ în Iași. O femeie a fost mâncată de câini. Cadavrul a fost găsit în spatele unei curți