Antena Meniu Search
x

Găseşte-ţi jumătatea cu FaceDate! Aplicaţie de matrimoniale revoluţionară, creată de românul Cristian Borcea (VIDEO)

O noua aplicaţie de dating va fi lansată în curând pe Google Play. Se numeşte FaceDate şi a fost cocepută de un român şi de echipa sa de cercetători de la Institutul de Tehnologie din New Jersey (NJIT). 

O noua aplicaţie de dating va fi lansată în curând pe Google Play. Se numeşte FaceDate şi a fost concepută de un român şi de echipa sa de cercetători de la Institutul de Tehnologie din New Jersey (NJIT). 

Spre deosebire de alte aplicaţii de matrimoniale, FaceDate funcţionează pe baza trăsăturilor faciale. Utilizatorul trebuie doar să încarce propria poză de profil, apoi fotografii ale unor oameni pe care îi consideră atractivi.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

„Oamenii pot pregăti aplicaţia mobilă cu poze ale unor persoane pe care le plac, apoi aplicaţia învaţă trăsăturile faciale ale acelei persoane”, a declarat pentru Fox News profesorul Cristian M. Borcea, şeful departamentului de Computer Science al NJIT.

Algoritmul caută trăsăturile dorite printre fotografiile celorlalţi utilizatori, iar când se realizează o potrivire, FaceDate îi pune pe cei doi în legătură. 

Potrivit lui Borcea, aplicaţia va fi putea fi descărcată din Google Play în câteva luni.

"Până atunci, aplicaţia va fi testată de studenţii mei, care se joacă încărcând fotografii cu actori şi actriţe", a mai spus Borcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Găseşte-ţi jumătatea cu FaceDate! Aplicaţie de matrimoniale revoluţionară, creată de românul Cristian Borcea (VIDEO)