Antena Meniu Search
x

Destinații DE VIS pentru revelion

De la cel mai luxos complex din Fiji până la un safari în jungla africană, aventurierii cărora şi buzunarul le permite pot lua avionul către un Revelion de vis.

Vezi și

Pentru cei care visează la o petrecere fierbinte, cu muzică exotică şi dans până la epuizare, plaja este locul perfect de Revelion.

La 17 mii de kilometri distanţă, în Australia, plajele au fost împodobite încă de la Crăciun.

Pregătiri intense se fac şi în Rio, pe plaja din Copacabana care găzduieşte, în fiecare an, cea mai mare petrecere de Revelion.

Două milioane de turişti care vor veni pe plaja Copacabana să se bucure de petrecerea pe care oraşul Rio a pregătit-o pentru toată lumea!

Cei mai aventuroşi, cărora şi buzunarul le permite o extravaganţă de peste 50 de mii de euro, nu îşi vor refuza un început de 2014 printre animalele sălbatice, în safari, în Botswana sau Tanzania. 

Există oferte şi pentru cei care cred că Paradisul există pe pământ şi sunt dispuşi să plătească preţul potrivit.

Pentru 400 de mii de euro, oricine poate închiria o insulă întreagă în Caraibe, pentru o săptămână. Şi îşi poate invita cei mai buni 50 de prieteni.

La acelaşi preţ, în Alpii Austrieci, există o cabană pe care Rihanna dar şi Tina Turner au declarat-o perfectă pentru o vacanţă de vis. Are geamuri anti-glonţ ce asigură vederea la pârtie, spa cât un teren de tenis, şi o piscină în care apa îşi schimbă culoarea în funcţie de starea celui care se scaldă în ea.

Există şi oferte atât de exclusiviste încât par ireale. Cum ar fi un complex din Fiji ce poate fi închiriat cu tot cu cele 25 de vile pentru.2 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Destinații DE VIS pentru revelion