Meniu
Search
x

Rasturnare de situatie în cazul românilor STRIVIȚI într-un cumplit accident, în Italia. Ce au descoperit politistii despre soferul masinii (VIDEO)

Presa din Italia scrie că șoferul mașinii care a fost implicată într-un cumplit accident, miercuri, în Italia, în urma căruia au pierit doi tineri, de 14, respe

la 03.11.2017, 10:37

Presa din Italia scrie că șoferul mașinii care a fost implicată într-un cumplit accident, miercuri, în Italia, în urma căruia au pierit doi tineri, de 14, respectiv 17 ani, a fost arestat.

Potrivit www.leggo.it, șoferul mașinii, care locuiește în Cividate al Piano, a fugit imediat după producerea accidentului, el fiind arestat sub acuzația de omucidere multiplă.

Miercuri după-amiază, tânărul de 24 de ani se afla la volanul mașinii părinților lui, alături de alți patru minori, când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un copac, după care a ricoşat într-o construcţie din beton aflată la marginea drumului.

În urma impactului, extrem de violent, Pietro Joia (14 ani) și Francesco Gheorghe (17 ani) au murit pe loc.

Alți doi pasageri, de 15 și 18 ani, au ajuns la spital cu răni grave.

Presa italiană scrie că Pietro Joia și Francesco Gheorghe erau elevi la o școală profesională din Bresciano, într-o zonă unde se află o mare comunitate de români, și se pregăteau să devină unul electrician, iar celălalt mecanic.

Site-ul leggo.it scrie că alți doi tineri de la școala respectivă și-ar fi pierdut viața în acest an. În martie, Andrea Faoro (17 ani) s-a înecat în timp ce făcea kayak, iar o lună mai târziu, Angelo Drizza, tot de 17 ani, a decedat în urma unui accident rutier. 

 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Rasturnare de situatie în cazul românilor STRIVIȚI într-un cumplit accident, în Italia. Ce au descoperit politistii despre soferul masinii (VIDEO)