Antena Meniu Search
x

Deva: Trei tineri au căzut într-o râpă adâncă de 100 de metri adâncime

Mobilizare de forţe impresionantă la marginea Devei! Trei tineri au căzut într-o râpă adâncă de aproape o sută de metri, din zona fostei cariere a oraşului şi nu au mai putut urca inapoi.

Vezi și

 Au suferit răni superficiale, aşa că au putut să sune singuri după ajutor. Zeci de pompieri, voluntari şi câţiva membri ai unui club de off-road au ajuns în scurt timp la ei şi au reuşit, după zeci de minute, să-i ridice dintre bolovani şi pământ.

Salvatorii se coordonează rapid. Vor să-i scoată în cel mai scurt timp şi în siguranţă pe cei trei tineri de 19, 23 şi 24 de ani, din râpa adâncă de 100 de metri. Este o acţiune periculoasă şi pentru vieţile lor.

Tinerii au fost asiguraţi cu hamuri, apoi s-au tras, rând pe rând, din groapă. Cei trei prieteni spun că se plimbau prin pădure şi, la un moment dat, au alunecat în râpa din zona fostei cariere a oraşului. Intervenţia nu a fost una uşoară şi a coopat zeci de salvatori. Tinerii au scăpat, din fericire, doar cu câteva zgârieturi şi cu o amintire de neuitat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Deva: Trei tineri au căzut într-o râpă adâncă de 100 de metri adâncime