Antena Meniu Search
x

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Preotul Cristian Pomohaci ar fi PUTRED de BOGAT! Ar avea 8 apartamente, valorând peste un milion de euro, numai în Cluj!

Cristian Pomohaci, preotul care este implicat într-un scandal sexual de proporţii ar avea o avere inimaginabilă pentru majoritatea românilor, scrie presa locală.

Cristian Pomohaci, preotul care este implicat într-un scandal sexual de proporţii ar avea o avere inimaginabilă pentru majoritatea românilor, scrie presa locală.

Astfel, preotul suspendat Cristian Pomohaci ar fi cumpărat opt apartamente, în mai multe zone a Clujului. Potrivit presei locale, Pomohaci deţine de peste 8 ani un apartament în imobilul de pe strada Horea 33. La etajul întâi, apartamentul numărul 12, situat în blocul lipit de clădirea Facultăţii de Litere este ideal pentru a fi închiriat.

Preotul Pomohaci a achiziţionat patru apartamente la numerele 3, 17, 25 şi 33 situate pe strada Moţilor 71-73. Imobilul se află la nici 5 minute de centrul Clujului, iar pentru 3 dintre ele Pomohaci a plătit în 2008 nu mai puţin de 480.000 de euro.

Alte trei proprietăţi situate într-o zonă ideală pentru închiriere este strada Pasteur din cartierul Zorilor. În imobilul cu numărul 22-24 Pomohaci, cel sărac şi cinstit, are în proprietate apartamentele cu numerele 4, 11 respectiv 16.

De asemenea, Pomohaci şi-ar fi pus şi numere preferenţiale la una dintre maşinile sale, BN 11 SUS, fapt care a provocat isterie în 2015, când inevitabilul s-a produs, preotul acoperind cu vopsea o parte din cifra 1, făcându-l să apară în felul următor.

Neştiind despre averea halucinantă a preotului Pomohaci, susţinătorii săi au deschis un cont bancar, unde fiecare să doneze o sumă de bani, pentru într-ajutorarea preotului.

Cristian Pomohaci a fost suspendat de Biserică, până la elucidarea cazului în care este implicat. Pomohaci este acuzat că a asolicitat favoruri sexuale unui minor, în schimbul unei sume de bani.

Avem şi alte articole pe aceeaşi temă! Trebuie să citeşti!

LOVITURĂ în cazul preotului Pomohaci, înregistrat făcând AVANSURI SEXUALE unui minor! Decizie de ULTIMĂ ORĂ în scandalul momentului

DELIR MISTIC la Alba, în faţa Arhiepiscopiei. Cum l-au primit enoriaşii pe preotul Pomohaci, acuzat că i-a oferit bani unui minor să se culce cu el (VIDEO)

Decizie de ULTIMĂ ORĂ în cazul preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE unui minor!

PRIMELE IMAGINI de la Parohia preotului Pomohaci, înregistrat făcându-i AVANSURI SEXUALE unui minor! REACŢIA INCREDIBILĂ a enoriaşilor (VIDEO)

După ce a fost înregistrat făcând avansuri unui adolescent, pe preotul Cristian Pomohaci îl aşteaptă pedeapsa maximă a bisericii!

SCANDAL URIAŞ în sânul Bisericii Române, după dezvăluirile şocante privind preotul Cristian Pomohaci: "Dosarul pentru caterisirea lui era pregătit, dar nu ne-am grăbit pentru că am crezut că se îndreaptă"

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE despre Cristian Pomohaci! Celebrul preot, înregistrat când îi cere unui MINOR să accepte relaţii HOMOSEXUALE cu el: "Facem sex, te plătesc pentru sex! Arată-mi ciocanul" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » DEZVĂLUIRI ŞOCANTE. Preotul Cristian Pomohaci ar fi PUTRED de BOGAT! Ar avea 8 apartamente, valorând peste un milion de euro, numai în Cluj!