Antena Meniu Search
x

Dinu Patriciu a murit, divorțul continuă

A trecut o lună de când Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogaţi români, s-a stins într-un spital din Londra. Ecourile scandalurilor care l-au urmărit în viaţă continuă însă şi după moartea lui.

Vezi și

A trecut o lună de când Dinu Patriciu, unul dintre cei mai bogaţi români, s-a stins într-un spital din Londra. Ecourile scandalurilor care l-au urmărit în viaţă continuă însă şi după moartea lui.

Astăzi a fost termen la procesul de divorţ. Soţia de care miliardarul nu a mai a mai apucat să se despartă oficial vrea partea ei din avere. Peste două miliarde de euro, potrivit actelor depuse de avocaţi. Miliardarul şi-ar fi pus însă banii la adăpost, şi-ar fi lăsat la vedere doar datoriile.

Dinu Patriciu a murit, iar avocaţii au prezentat actele care demostrează că procesul nu mai are obiect. Totuşi, instanţa trebuie să închidă oficial dosarul. Aşă că, până la pronunţare, divorţul merge mai departe.

Cu alte cuvinte fiicele miliardarului trebuie să "divorţeze" de văduva tatălui lor. Mai mult, trebuie să-şi împartă şi moştenirea. Legea îi dă Danei Patriciu dreptul la trei sferturi din avere. Numai că Dinu Patriciu şi-a pus la adăpost printr-un testament clădirile, conturile, colecţiile de artă şi bijuterii. Şi doar câţiva oameni de încredere ştiu acest lucru.

Apropiaţii miliardarului spun că Melanie Chang, cea care i-a fost alături până la final, ar putea fi cheia secretelor despre averea lui Patriciu.

Pe de altă parte, o altă femeie în care Patriciu a avut încredere în timpul vieţii este dată acum în judecată, chiar de miliardarul decedat!

Indiferent la cât va fi estimată averea lui Dinu Patriciu, succesorii lui vor moşteni şi datoriile. Prejudiciile cerute de stat în procesele dar şi cererile de insolvenţă cerute de zeci de creditori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Dinu Patriciu a murit, divorțul continuă