Antena Meniu Search
x

Dinu Patriciu e dat in judecata de propriile firme si urmeaza sa se execuate silit pe sine!

Dinu Patriciu pare ca scoate la bataie artileria grea! Coincidenta sau nu, omul de afaceri a fost dat in judecata de propriile sale firme. Iar Instanta a decis ca procedura de executare silita poate fi declansata.

Vezi și

Cea care il va executa pe miliardar este chinezoaica Melanie Chen, administratorul afacerilor sale si cea despre care, gurile rele spun ca ar avea si o alta legatura cu omul de afaceri.

In toamna anului trecut, Dinu Patrciu ar fi pus gaj 80 de tablouri din colectia personala pentru doua dintre propriile sale concerne: DP Holding, cu sediul in Elvetia, si Veridesco Limited cu sediul in Cipru, dar si pentru Melanie Chen. Valorea girata ar fi fost de peste 2 milioane de euro.

Acum DP Holding, grupul de firme al lui Dinu Patriciu, administrat printre altii si de chinezoaica Melanie Chen, o apropiata a omului de afaceri, a pornit procedura de executare silita. Nu este exclus ca, in acest fel, miliardarul sa incerce sa isi puna miliardele la adapost.

Pana acum, Dana Patriciu parea ca este cu un pas inaintea celui care i-a stat alaturi 20 de ani. A dechis un proces prin care a cerut impartirea averii. In altul, vrea ca miliardarul sa fie pus sub interdictie, adica isi declara sotul lipsit de discernamant si incapabil sa-si administreze afacerile.

Dana Patriciu a depus chiar si o plangere impotriva fiicei ei vitrege pe care o acuza ca i-a furat bunuri personale, cum ar fi posete, ceasuri si bijuterii in valoare de 300 de mii de euro. Fiica omului de afaceri a dezmintit insa toate acuzatiile.

In cei aproape 20 de ani de casnicie, Dana si Dinu Patriciu au strans o avere impresionanta, care, potrivit unor acte depuse in Instanta, valoreaza peste 2 miliarde trei sute de milioane de euro. Au bijuterii, tablouri, proprietati si afaceri pe teritoriul a noua tari europene printre care Romania, Elvetia, Anglia ori Franta.

Acum cateva saptamani, Dinu Patriciu i-a intentat sotiei sale divort. Primul termen urmeaza sa se judece pe 27 martie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Dinu Patriciu e dat in judecata de propriile firme si urmeaza sa se execuate silit pe sine!