Antena Meniu Search
x

Directoarea unei şcoli gimnaziale a fost agresată de un părinte

De-un atac brutal a avut parte şi directoarea unei şcoli gimnaziale din Ploieşti.

Vezi și

De-un atac brutal a avut parte şi directoarea unei şcoli gimnaziale din Ploieşti. Femeia ar fi fost lovită peste faţă de tatăl unei fete de clasa a VIII-a, după ce aceasta a trimis-o acasă pe elevă din cauza vestimentaţiei necorespunzătoare.

Fata s-a dus, iar în locul ei s-a întors tatăl, scos din fire. A intrat în cabinetul directoarei şi-ar fi atacat-o. Cadrul didactic a ajuns la spital, iar agresorul la Poliţie.

Un elev a fost trimis acasă că a venit îmbrăcat necorespunzător. Iar de aici, la un incident înfiorător a mai fost un singur pas. Întâmplarea a avut loc înainte de prânz, când directoarea şcolii a zărit-o pe fată într-o ţinută nepotrivită şi i-a cerut să plece acasă.

Copila a ascultat. Tatăl ei însă n-a fost la fel de înţelegător. A văzut negru în faţa ochilor când fiica i-a povestit ce s-a intâmplat. Bărbatul s-a dus glonţ direct în cabinetul directoarei, care e şi profesoară de Limba română, iar acolo ar fi lovit-o cu putere peste faţă.

I-a dat peste faţă, lovind-o cu capul de uşă. I s-a făcut foarte rău, copiii au început să ţipe. Victima a avut nevoie de îngrijirile medicilor, care-au hotărât de altfel să o interneze.

Cazul a ajuns şi pe mâinile agenţilor de poliţie. Totodată, poliţiştii trebuie să stea de vorbă şi cu directoarea şcolii, să afle exact cum au stat lucrurile. Momentan, au deschis şi un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Directoarea unei şcoli gimnaziale a fost agresată de un părinte