Antena Meniu Search
x

Vin ninsorile! Directorul ANM anunță schimbarea dramatică a vremii. Ce se va întâmpla în următoarele zile (Video)

Directorul ANM, Gabriela Băncilă, a oferit, miercuri, noi informații cu privire la codul galben de ninsori, viscol şi polei anunțat pentru mâine.

Directorul Administrației Naționale de Meteorologie, Gabriela Băncilă, a oferit, miercuri seară, noi informații cu privire la codul galben de ninsori, viscol şi polei anunțat pentru mâine.

Directorul ANM a precizat că în această noapte, de la ora 2.00, va intra în vigoare informarea meteo emisă astăzi, urmând ca mâine dimineață, de la ora 6.00, să intre în vigoare codul galben de ninsori, ploi, viscol şi polei.

"În județul Caraș-Severin, și la altitudini joase, și în județele Hunedoara, Alba, Sibiu, Argeș, Vâlcea, Gorj și Mehedinți, la altitudini mai mari, își vor face apariția, începând de joi dimineață ninsorile. Ninsori care vor depune un strat de zăpadă consistent, pînă la expirarea acestei atenționări col galben. De asemenea, în atoate aceste zone, vântul se va intensifica.

Pe parcusul zilei de joi, va continua să sufle vântul cu putere în zonele de munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri sociale » Vin ninsorile! Directorul ANM anunță schimbarea dramatică a vremii. Ce se va întâmpla în următoarele zile (Video)