Antena Meniu Search
x

Directorul Filarmonicii Arad, implicat într-un nou scandal

Angajaţii filarmonicii din Arad sunt din nou revoltaţi

Vezi și

Angajaţii filarmonicii din Arad sunt din nou revoltaţi.  Directorul instituţiei, căruia şi primarul localităţii i-a cerut public demisia după mai multe nereguli, a rămas în funcţie după ce a cerut îndurare, pe motiv că nu are cum altfel să îşi achite creditele.

După ce a răsuflat uşurat, acelaşi director şi-a luat iubita şi au plecat să se relaxeze în vacanţă, pe o insulă exotică. Când au văzut filmuleţele postate pe facebook, artiştii şi liderii sindicatului filarmonicii au luat foc.

Cu ochelari de soare, zâmbitor, directorul filarmonicii din Arad se filmează în piscină, alături de o domnişoară vorbăreaţă. Luxul se vede cu ochiul liber. Nu însă şi în acte. După ce de opt ani de zile, artiştii filarmonicii şi liderii de sindicat au încercat înlăturarea directorului din funcţie, acesta a spus, în apărarea lui, că are credite după ce şi-a renovat casa şi nu le poate achita dacă îşi pierde locul de muncă.

Acum câteva luni, reporterii observator au prezentat şi situaţia în care faceau repetiţii angajaţii filarmonicii din Arad. Pe holuri, în vestiare, practic pe unde apucau, instrumentiştii erau claie peste grămadă cu tot cu instrumente. Şi nu de bună voie, ci pentru că aşa era regula. Ba mai mult, un control al primăriei arăta că între 2012 şi 2015 au fost achiziţionate instrumente muzicale, fără licitaţie, la suprapreţ, în valoare de aproape 546.000 lei.

În timp ce directorul a cerut clemenţă, ca să îşi poată achita datoriile, îşi vede nestingherit de destinaţiile exotice de vacanţă. Am încercat să stăm de vorbă cu el, dar nu a răspuns la telefon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Directorul Filarmonicii Arad, implicat într-un nou scandal