Antena Meniu Search
x

UPDATE! Discutiile dintre medicii acuzati ca au lasat sanatatea fara 500.000 de euro au fost interceptate

Discutiile dintre medicii acuzati ca au lasat sanatatea fara 500 de mii de euro au fost interceptate si sunt de-a dreptul socante. Vorbeau codat, se laudau cu sute de milioane si cu masini de fite si putin le pasa de pacienti.

Vezi și

Reteta era simpla si foarte bine pusa la punct. Fiecare medic din "sistem" trimitea in medie 20 de bilete fictive in fiecare zi. In schimb, primeau zece la suta din valoarea analizelor pe care le decontau de la Casa, dar pe care nu le faceau niciodata.

Cei trei soferi ai laboratoarelor colectau biletele de la doctori si faceau platile. Le completau si asistentele. Completa toata lumea. Iar angajatele laboratorului verificau cu atentie datele pacientilor de care se foloseau abuziv. Vorbeau codat. Kilogram inseamna, de exemplu, bilet de trimitre.

Mii de pacienti s-au trezit cu analize decontate de Casa desi nu le-au cerut. Printre ei si nepotul cantaretului Mihai Pocorschi. “Nora mea a fost citata, s-a dus din cate stiu acum trei saptamani, o luna la politie. Era in legatura cu medicul pediatru, neonatolog pe care l-a avut in primul an de viata nepotul meu”, a spus cantaretul

Dincolo de banii furati, se ascunde o problema si mai grava. Oamenii care veneau cu adevarat pentru analize, primeau rezultate inventate.

Colegiul medicilor crede in nevinovatia celor care au indraznit sa-si bata joc de oameni bolnavi.

Cei 37 de membri ai gruprii au fost retinuti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » UPDATE! Discutiile dintre medicii acuzati ca au lasat sanatatea fara 500.000 de euro au fost interceptate