Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Dispariţie MISTERIOASĂ în Bistriţa-Năsăud! Un bătrân este de negăsit de o săptămână, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări

Un bătrân de 82 de ani este de negăsit de aproape o săptămână, după ce un indendiu i-a mistuit casa. Anchetatorii merg pe varianta unei crime.

de Redactia Observator

la 11.10.2017 , 14:31

Un bătrân de 82 de ani este de negăsit de aproape o săptămână, după ce un incendiu i-a mistuit casa. Anchetatorii merg pe varianta unei crime. Iar suspect este un tânăr de 23 de ani, care s-a îmbogăţit brusc după dispariţia omului.

Tânărul tace în faţa camerelor de filmat şi neagă totul în prezenţa anchetatorilor. În noaptea presupusei crime, însă, ar fi mărturisit tot. I-ar fi spus unui adolescent că a ucis un bătrân de 82 de ani, după care i-a incendiat casa. De altfel, individul apare pe camerele de supraveghere din barul situat în comuna Bistriţa-Bârgăului, la câteva sute de metri de casa distrusă de flăcări.

Iniţial, anchetatorii au crezut că a fost vorba de un incendiu ca oricare altul. Dar, de vineri noaptea, proprietarul nu a mai fost găsit. Nici viu, nici mort.

Vezi și

În casa distrusă de foc, anchetatorii au găsit doar resturi de animale carbonizate. Acum trebuie să afle de unde avea presupusul suspect atât de mulţi bani încât să facă cinste în barul comunal. O variantă ar fi că l-a jefuit pe bătrân şi a dat foc locuinţei acestuia, ca să şteargă urmele. Mai ales că sora acestuia ştie că avea bani puşi deoparte. 

Principalul suspect nu ar fi la prima infracţiune comisă. Anul acesta a fost condamnat cu suspendare pentru profanare de morminte. Iar isprăvile lui sunt cunoscute încă din şcoală. Însă, pentru că era minor, nu a putut fi condamnat pentru furt. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Ştiri sociale » Dispariţie MISTERIOASĂ în Bistriţa-Năsăud! Un bătrân este de negăsit de o săptămână, după ce casa i-a fost mistuită de flăcări