Antena Meniu Search
x

Giulia, adolescenta de 15 ani, e din nou de negăsit!

Dragostea unei adolescente de 15 ani i-a adus familia în pragul disperării. Venită din Italia să-şi petreacă vacanţa în România, fata a fugit a doua oară în două săptămâni de lângă bunica ei.

Vezi și

 Dragostea unei adolescente de 15 ani i-a adus familia în pragul disperării. Venită din Italia să-şi petreacă vacanţa în România, fata a fugit a doua oară în două săptămâni de lângă bunica ei. S-a îndrăgostit de un tânăr de 24 de ani şi s-ar ascunde cu el.

O bunică vrea cu disperare să-şi vadă nepoata acasă. E a doua oară când o pierde de lângă ea în doar două săptămâni. Prima dată adolescenta de 15 ani a sărit pe geam când familia dormea.

După prima fugă, Giulia a fost găsită de poliţie şi adusă acasă. Se ascunsese la un tânăr care locuia în apropiere de locuinţa bunicii. Bătrâna a iertat-o. Iar ea părea să înţeleagă că fuga nu este soluţia.

Dar n-a fost aşa. Giulia a fugit din nou, sâmbătă, la ora prânzului, când se pregătea să plece cu bunica ei la piaţă. Nu a luat nici bani, nici telefonul mobil. A vrut doar să fugă.

Motivul ar fi acelaşi ca acum două săptămâni. Tânărul de 24 de ani de care s-ar fi îndrăgostit. Familia GIuliei este gata să facă orice compromisuri de dragul fetei, numai să o ştie în siguranţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Giulia, adolescenta de 15 ani, e din nou de negăsit!