Antena Meniu Search
x

Distractia bate BAC-ul

Fara diploma de BAC se poate trai foarte bine! O spun multi dintre cei care au picat anul acesta examenul si s-au grabit sa ia masuri. Nu s-au apucat prea repede de invatat dar s-au inghesuit la terase si piscine

Vezi și

Unii au asteptat si au sperat, altii s-au bucurat, cei mai multi insa n-au avut nici o grija. Pentru ei BAC-ul e doar un detaliu de care trebuie sa uite cat mai repede. Domnisoara din imagine n-a luat BAC-ul, dar stie bine ca inainte de toate viata trebuie traita din plin. A depus o contestatie de care aproape ca a si uitat. "Dupa ce plecam de aici mergem direct acolo, poate avem si noi noroc de un punct acolo".

Norocul e cel care o mai poate salva pentru ca invatatul in opinia ei este destul de stresant. Cu toate acestea face o promisiune. "Saptamana asta am vrut sa ma distrez si de saptamana viitoare e gata. De saptamana viitoare oricum mi-am prous sa invat". Nici cei care s-au deranjat si au trecut pe la licee sa-si vada isprava n-au avut emotii cand s-au uitat pe liste. "Acum astept rezultatul contestatiilor sa vad ce-am facut si dupa, daca nu se poate acum, dau in august", spune un tanar.

Multi dintre cei care nici dupa contestatie n-au trecut examenul nu isi fac griji. Se bazeaza pe alte atuuri in viata.Tanarul din imagine este momentan fara BAC, dar artist. Si cum notele prea putin conteaza pentru proaspetii absolventi de liceu, in fata listelor cu rezultatele finale a cam batut vantul in cele mai multe orase din tara.

Rezultatul contestatiilor n-a fost unul spectaculos in acest an. In urma recorectarii, rata de promovare a crescut cu un procent adica de la 56,4% la 57,4 la suta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Distractia bate BAC-ul