Distracţie la malul mării! Mii de români îşi petrec minivacanţa de Rusalii pe litoral
Doar cei morocănoşi au rămas în camera de hotel, în timp ce localurile s-au umplut de petrecăreţi. Atmosfera s-a încins cu dansuri săltăreţe şi farfurii sparte, exact ca la greci.
Doar cei morocănoşi au rămas în camera de hotel, în timp ce localurile s-au umplut de petrecăreţi. Atmosfera s-a încins cu dansuri săltăreţe şi farfurii sparte, exact ca la greci.
Din nord şi până-n sud, din zi şi până-n noapte, la malul mării, petrecerile se ţin lanţ. Cea mai tare s-a dat, în stil grecesc. La Mamaia.
Până atunci, însă, petrec non stop. În ceaune imense şi pe plite încinse, bucătarii pregătesc antidotul pentru nopţile pierdute. Borşul de peşte este pe locul întâi în preferinţe.
Şi midiile cu sos, chefalul cu legume şi rapanele dispar din farfurii, cât ai zice peşte. Dar e mâncare pentu toate gusturile. Chiar dacă e început de sezon.
După aşa ospăţ, petrecerile încep din nou.
Înapoi la HomepagePuteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰