Antena Meniu Search
x

Video Distracţie la patinoar în Târgu Mureş, în a doua zi de Crăciun

În a doua zi de Crăciun, oamenii din Târgu Mureş s-au adunat la patinoar. Pentru că în oraş nu a nins, încă, este singurul loc în care copiii se pot bucura de vraja iernii.

de Redactia Observator

la 27.12.2020, 12:07

Vezi și
  • Pandemia a închis locurile de distracţie din oraş
  • Patinoarul rămâne singura opţiune de a petrece timpul liber

Însă nici adulţii nu s-au sfiit să-şi testeze echilibrul pe gheaţă. Şi nu neapărat din dragoste pentru patinaj, ci mai mult ca să dea jos kilogramele depuse după mesele copioase de Crăciun.

Cum zăpada se lasă aşteptată la Târgu Mureş, iar pandemia a închis locurile de distracţie din oraş, patinoarul rămâne singura opţiune de a petrece timpul liber. Pentru copii, dansul pe gheaţă este motiv de chiote şi socializare.

Dacă pentru copii este fascinantă joaca pe gheaţă, alături de prieteni şi familie..., pentru adulţi câteva ture de patinoar sunt numai bune pentru a da jos kilogramele depuse după masa încărcată de Crăciun.

Localnic: Este ok, este binevenită mișcarea acum. 

Reporter: Diseară, iarăși, niște sarmale, cârnați?

Localnic: Numai, gata, a ajuns. Mișcare de acum.

Localnic: Un pic de sport, învățăm să ne dăm cu patinele. Măcar aici ne-am simțit bine și simțim că este iarnă și sunt sărbători.

Programul patinoarului din Târgu Mureş începe dimineaţa, la 9:30 și se termină la 19:30. Taxa pentru adulți este de 10 lei, iar pentru copii, o tură pe patinoar, de o oră şi jumătate, costă 8 lei. De aici se pot închiria şi patine, cu 13 lei pe tură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Distracţie la patinoar în Târgu Mureş, în a doua zi de Crăciun