Antena Meniu Search
x

Distracție sportivă la munte. Turiştii schiază pe iarbă la Azuga

Se schiază deja la Azuga. Însă nu pe zăpadă, ci pe iarbă. Pista nou amenajată a fost un magnet pentru turiştii care au descoperit sporturile de toamnă timpurie.

de Redactia Observator

la 06.09.2020, 11:42

Vezi și
  • O oră cu schiurile pe iarbă costă 50 de lei.
  • Pentru o tură cu sania sau colacul de tubing, preţurile nu depăşesc 7 lei.

Pe lângă schi, au mai încercat săniuşul pe şine sau fotbalul de masă în ţar. În parcul de distracţii de la Azuga, turiştii şi-au testat priceperea pe schiuri. De această dată, însă, pe iarbă. 

Turist: La schiul de vară nu există plug, adică să ne oprim prin alunecare, virajul este puţin mai greu, nu putem să îl facem uşor ca şi iarna. Foarte frumos, în lipsa zăpezii e foarte bună şi iarba.

Alţi turişti au încercat un sport... puţin diferit. Închişi într-un ţarc, jucătorii au încercat să recreeze fotbalul de masă. 

Voleiul si tiroliana s-au numărat şi ele printre favoritele turiştilor. La Buşteni, o sanie pe şine a întors, însa, toate privirile. Cei care au vrut o activitate mai liniştitoare şi ferită de zgomot au ales să se plimbe cu bicicleta prin pădure.

O oră cu schiurile pe iarbă costă 50 de lei, iar pentru o tură cu sania sau colacul de tubing, preţurile nu depăşesc 7 lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Distracție sportivă la munte. Turiştii schiază pe iarbă la Azuga