Antena Meniu Search
x

Doctoriță BĂTUTĂ cu bestialitate într-un restaurant din Vaslui, de fiul unei femei care a murit pe patul de spital

O femeie, medic la secţia de Terapie Intensivă din Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, a fost bătută, într-un restaurant.

Vezi și

O femeie, medic la secţia de Terapie Intensivă din Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, a fost bătută, într-un restaurant, de fiul unei paciente care decedase la respectiva unitate medicală în urmă cu o lună.

Medicul era într-un restaurant cu câţiva prieteni. La masa alăturată, se afla fiul femeii care s-a stins din viaţă pe patul de spital. Bărbatul a acuzat şi atunci medicii că din neglijenţa lor mama lui nu a putut fi salvată. Acum, furios, a luat-o la bătaie pe doctoriţă.  

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vaslui: "Am vorbit cu doamna doctor pentru că am vrut să ştiu personal clipele prin care a trecut. Este total şocată de ce s-a întâmplat, nu-i vine să creadă, este speriată."

Totul s-a întâmplat într-o clipă. După ce a agresat-o pe femeie, tânărul a fost imediat scos afară şi a fost chemată poliţia.

Carmen Piseru, medic UPU: "Nu ştim să ne controlăm emoţiile negative şi ne descărcăm pe cine credem că ar fi vinovat. Nu trebuie să ajungem să ne omorâm doctorii, şi aşa puţini, pentru că suntem noi trişti." 

Mai mult, decesul nu a fost provocat de o eroare medicală. Femeia a ajuns la spital, după ce ar fi ţinut o dietă cu bicarbonat, însă în ziua respectivă a mâncat struguri şi a băut apă minerală. În plus, medicul agresat de fiul pacientei nu a avut nicio legătură directă cu ea. 

Ana Rinder, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă din Vaslui: "Înţeleg mâhnirea familiei, pot înţelege şi revolta interioară a acestora, dar sunt în dezacord şi resping total astfel de comportament agresiv asupra corpului medical, cu atât mai mult cu cât doamna doctor nu a fost medicul curant al acestei paciente, a fost doar din corpul medical care a asigurat gărzile."

În urma plângerii făcute de medic, poliţia va decide dacă tânărul va fi tras la răspundere pentru fapta sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Doctoriță BĂTUTĂ cu bestialitate într-un restaurant din Vaslui, de fiul unei femei care a murit pe patul de spital