Antena Meniu Search
x

Doctoriţa SMURD din Târgu Mureş a fost ucisă într-un acces de furie. O lovitură aplicată de iubitul ei a omorât-o

Cazul tinerei ateiste de la SMURD, ucise într-un acces de furie de partenerul de viaţă şi îngropate în curtea casei, a lăsat în stare de şoc comunitatea medicală din Târgu-Mureş. Agresorul său era condamnat în libertate pentru violenţă.

Vezi și

Cazul tinerei ateiste de la SMURD, ucise într-un acces de furie de partenerul de viaţă şi îngropate în curtea casei, a lăsat în stare de şoc comunitatea medicală din Târgu-Mureş. Agresorul său era condamnat în libertate pentru violenţă.

Barna Bara era tată şi soţ, cu o viaţă dublă. Şi-a ascuns firea agresivă şi a reuşit să o cucerească pe doctoriţa Orsolya Benedek. După ce a adus-o în casa lui, tânăra a mai trăit doar câteva ore. 

 Autopsia a scos la iveală că victima fost lovită de două ori. I-a provocat traumatisme craniene şi, nici după ce a văzut-o rănită, nu a ajutat-o. Medicul a murit asfixiat cu propriul sânge. 

Soacra asasinului povesteşte că fiica ei şi-a condus soţul de mai multe ori în casa doctoriţei. Lucra ca instalator şi era coleg cu tatăl lui Orsolya Benedek. 

Pe acelaşi subiect

Apropiaţii medicului nu ar fi ştiut despre relaţia cu tânărul căsătorit, mai tânăr cu cinci ani decât ea. După ce i-ar fi luat viaţa, a încercat să-şi şteargă urmele.

Din localitatea Corunca, unde i-a făcut mormânt într-o fosă septică, i-a ascuns telefonul în comuna Livezeni, aflată în direcţie opusă, pentru a-i pune pe anchetatori pe o pistă falsă.

În cele din urmă, suspectul principal a recunosc crima.

Medicul era specialist de terapie intensivă, lector la Universitatea de Medicină din Târgu-Mureş şi a lucrat şase ani ca voluntar SMURD. 

Soţia agresorului trăieşte acum momente de groază. L-a părăsit acum câteva săptămâni şi îşi dă seama prin ce pericol a trecut. 

Cei doi au împreună un băieţel de doi ani şi jumătate. Cel mai probabil, tatăl va fi decăzut din drepturile părinteşti. În acest an, el a primit şi o condamnare de trei ani de închisoare, cu suspendare, tot pentru violenţa. Pentru omor, însă, riscă până la 20 de ani de închisoare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Doctoriţa SMURD din Târgu Mureş a fost ucisă într-un acces de furie. O lovitură aplicată de iubitul ei a omorât-o