Antena Meniu Search
x

EXCLUSIV: Detalii din ancheta privind moartea medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureş. Procurorii spun că a fost lovită cu un obiect de sticlă şi aruncată în fosa septică (VIDEO)

Anchetatorii fac lumină în filmul sinistru al morţii medicului Orsolya Benedek. Doctoriţa din Târgu Mureş a fost ucisă chiar în noaptea dispariţiei, de către iubitul ei şi aruncată în fosa septică din curtea casei bărbatului.

Vezi și

Anchetatorii fac lumină în filmul sinistru al morţii medicului Orsolya Benedek. Doctoriţa din Târgu Mureş a fost ucisă chiar în noaptea dispariţiei, de către iubitul ei şi aruncată în fosa septică din curtea casei bărbatului.

Detalii incredibile ies la iveală din ancheta privind dispariţia şi moartea Orsolyei Benedek. Potrivit procurorilor, doctoriţa de 32 de ani a fost ucisă în noaptea de 11 spre 12 decembrie, la doar câteva ore după dispariţie. După ce a luat-o cu maşina din parcarea unui centru comercial din Târgu Mureş, iubitul victimei, Bara Barni, a dus-o pe Orsolya Benedek la casa lui din comuna Corunca. Cei doi s-au luat la ceartă, iar individul şi-a pierdut cumpătul şi a lovit-o pe doctoriţă.

"Din relatările suspectului, a fost ucisă pe fondul unui conflict spontan, fiind lovită în zona capului cu un obiect, cu o sticlă ornamentală din locuinţă", declară Vasile Costea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Pe acelaşi subiect

Lovitura i-a fost fatală Orsolyei Benedek. Tânăra a murit, sub privirile agresorului. Speriat, individul a încercat să ascundă crima. Urmează alte detalii şocante. Anchetatorii spun că individul a învelit cadavrul cu un covor şi l-a legat cu cablul unui prelungitor.

"A fost agresată în interiorul locuinţei, după care a fost depusă în curte, într-o fosă septică. Fosa a fost acoperită cu lemne şi ceva nisip şi pietre, care se aflau în curte", spune Vasile Costea.

Tânărul de 27 de ani s-a chinuit să ascundă toate urmele. După crimă, a luat telefonul victimei şi l-a aruncat, undeva, în zona comunei Livezeni, unde, de altfel, a fost localizat de anchetatori. Nu a reuşit însă să-i păcălească pe poliţişti care, la câteva zile după crimă, l-au identificat. Încolţit, Bara Barni a devenit cooperant.

"A recunoscut săvârşirea faptei, practic, de la momentul percheziţiei domiciliare, a relatat atât modalitatea de comitere a faptei, cât şi locaţia în care este ascuns corpul victimei", precizează Vasile Costea.

Bara Barni e acum în arest preventiv şi e acuzat de omor. Anchetatorii iau în calcul şi punerea lui sub acuzare pentru răpire. Ei spun că ar putea fi vorba şi despre un caz de privare de libertate, pentru că victima obişnuia să ţină legătura cu părinţii ori cu apropiaţii, ceea ce nu s-a întâmplat în seara dispariţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » EXCLUSIV: Detalii din ancheta privind moartea medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureş. Procurorii spun că a fost lovită cu un obiect de sticlă şi aruncată în fosa septică (VIDEO)