Antena Meniu Search
x

Doi băieţi de 12 şi 13 ani, găsiţi după ce au plecat împreună din Bascov şi n-au mai dat niciun semn părinţilor. Fuseseră văzuţi în Capitală, la un concert

Poliția din Argeș a fost alertată, după ce doi copii de 12 și 13 ani au dispărut, sâmbătă, când au plecat din comuna Bascov. Chivu Nicolas Adrian şi Cristache Sergio Gabriel fuseseră văzuți pentru ultima oară în București, dar apoi nu s-a mai putut lua legătura cu ei. Băieţii sunt prieteni şi locuiesc în comune învecinate. Aceştia le-ar fi spus părinţilor că merg să se întâlnească cu două fete, iar ulterior au postat pe reţelele de socializare imagini de la un concert din Capitală. Duminică, băieţii au fost găsiţi în municipiul Piteşti. "Aceștia urmează să fie predați familiilor", precizează Poliția Argeș.

de Redactia Observator

la 12.03.2023, 17:49

Doi copii de 12 și 13 ani au dispărut fără urmă
Doi copii de 12 și 13 ani au dispărut fără urmă

Polițiștii argeșeni au fost alertaţi în urma sesizării referitoare la faptul că doi copii, Chivu Nicolas Adrian, de 13 ani, din Băiculești, și Cristache Sergio Gabriel, de 12 ani, din Merișani, au plecat din comuna Bascov, sâmbătă, existând date că în seara aceleiași zile ar fi fost în București, însă ulterior nu au mai putut fi contactați la telefon și nu au revenit acasă. Duminică, băieţii au fost găsiţi.

Cei doi băieţi au fost căutaţi de poliţie

  • Semnalmente Chivu Nicolas Adrian: - 1,60 m înălțime, 48 de kg, ochi căprui, păr șaten, ondulat. Vestimentația la momentul plecării: geacă roșie, hanorac negru cu alb, blugi negri cu tăieturi, încălțăminte sport albă.
  • Semnalmente Cristache Sergio Gabriel: - 1,65 m înălțime, 75 de kg, ochi căprui, păr șaten, față rotundă. Vestimentația la momentul plecării: geacă neagră, tricou negru, pantaloni sport neagri.

”Persoanele care pot oferi informaţii despre cei în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliţia Municipiului Piteşti, la telefon 0248.607.009”, au transmis duminică poliţiştii, înainte ca minorii să fie găsiţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Doi băieţi de 12 şi 13 ani, găsiţi după ce au plecat împreună din Bascov şi n-au mai dat niciun semn părinţilor. Fuseseră văzuţi în Capitală, la un concert