Antena Meniu Search
x

Doi bărbaţi au fost la un pas să-și piardă viața într-un accident aviatic

Un avion cu doi bărbaţi la bord a aterizat forţa aseară pe un câmp din Giurgiu! Ar fi vrut să ajungă în Bucureşti, dar o defecţiune le-a stricat planurile

Vezi și

Doar experienţa l-a ajutat pe pilotul de 65 de ani să împiedice avionul să se restoarne în momentul în care a atins pământul. Nu doar viaţa sa depindea de reuşita acestei manevre. În aparatul de zbor era şi ginerele său, un american de 38 de ani.

Avionul se îndrepta spre Capitală, dar deasupra judeţului Giurgiu pilotul a observat că elicea aparatului nu mai funcţionează normal. Şi-a dat seama în acel moment că aeronava nu mai poate rămâne în aer.

A ales un teren agricol pentru aterizarea forţată şi a informat turnul de control. Era o manevră dificilă, dar o nouă defecţiune a transformat-o într-o misiune aproape imposibilă. Înainte să ajungă la sol s-a defectat şi trenul de aterizare.

Un localnic a fost martor la întregul incident şi a sunat la 112 în timp ce se îndrepta spre avion să vadă dacă sunt supravieţuitori. Câteva clipe mai târziu i-a văzut pe pilot şi pe pasager cum coboară singuri din epava avionului. Erau speriaţi, dar teferi. Aveau doar câteva zgârieturi.

Avionul avariat n-a rămas pe câmp peste noapte. Pilotul, care e şi proprietarul aeronavei, a trimis câţiva angajaţi să o ridice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Doi bărbaţi au fost la un pas să-și piardă viața într-un accident aviatic