Antena Meniu Search
x

Video Doi bărbaţi s-au luat la bătaie pe o stradă din Timişoara, chiar în faţa unui copil: „Te rog eu nu”

Incident grav pe o stradă din Timişoara. Doi bărbaţi s-au luat la bătaie chiar în faţa unui copil. Cearta a izbucnit între tatăl vitreg şi cel natural al băiatului, unul dintre ei ameninţându-l pe celălalt că nu îl va mai vedea timp de două săptămâni.

de Monica Palade

la 11.07.2021, 16:28

Vezi și

Martorii spun că o familie se plimba pe stradă, când un bărbat - tatăl vitreg al copilului - a coborât din maşină şi l-a lovit pe tatăl natural. Iar mai apoi a tras de copil. În imaginile surprinse de un martor, se aud ţipetele unei femei care se roagă de agresor: „Te rog eu nu”.

Trecătorii s-au speriat şi au sunat la 112. Oamenii legii sosiţi la faţa locului i-au legitimat pe cei doi şi i-au condus la sediul poliţiei pentru audieri.

Ce spune poliţia

„Cu privire la incidentul ce a avut loc în cursul acestei zile, în jurul orei 12:30, pe strada Martir Marius Ciopec din municipiul Timișoara, în care 2 bărbați, pe fondul unor discuții în contradictoriu au tulburat ordinea și liniștea publică și s-au agresat fizic, va comunicăm ca polițiștii Secției 2 Timișoara au identificat cele 2 persoane, bănuite de producerea incidentului, respectiv 2 bărbați în vârstă de 34 și 35 de ani, aceștia fiind conduși la sediul secției de poliție pentru audieri. În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun”, spune IPJ Timiş.

Ştire realizată cu ajutorul infirmaţiilor furnizate de reporterul Observator Iulia Pop.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Doi bărbaţi s-au luat la bătaie pe o stradă din Timişoara, chiar în faţa unui copil: „Te rog eu nu”