Antena Meniu Search
x

Doi batrani din Targu Mures s-ar fi sinucis, pentru a muri impreuna

Dupa o viata impreuna, au murit in conditii suspecte! O femeie si un barbat din Targu Mures, trecuti de 50 de ani, au fost gasiti morti in casa, dupa ce vecinii au chemat politia.

Vezi și

Nimic nu duce cu gandul la crima, ci, mai degraba, la o sinucidere. De cativa ani, femeia lupta cu o boala crunta: cancerul.

Usile vietii s-au inchis pentru cei doi in urma cu doua zile. Traiau impreuna de-o viata, spun apropiatii. Tot impreuna, au incercat sa treaca si peste greutati. In urma cu cativa ani, ea a descoperit ca are cancer.

Lupta lor s-a incheiat. intr-un mod cel putin ciudat. Disparuti de doua zile, le-au dat de banuit vecinilor. Unul dintre ei a sunat la politie. I-au gasit morti. Ea - pe un pat in dormitor. El, intins pe jos, in alta camera. Nici urma de violenta. Nici semne ca vreun strain ar fi intrat in casa - usa era incuiata pe interior. Nici alte cauze aparente ale mortii.

Nu sunt indicii care sa duca la ideea ca ar fi fost o intoxicatie cu monoxid de carbon”, a declarat comisarul Virel Radulescu, adjunct Politia Targu Mures.

Decesul a fost declarat unul suspect. Necropsiile vor scoate la iveala adevarata cauza a mortii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Doi batrani din Targu Mures s-ar fi sinucis, pentru a muri impreuna