Antena Meniu Search
x

Doi bătrâni din Vaslui s-au trezit peste noapte fără agoniseala de-o viaţă. Hoţii le-au furat din casă peste 20.000 lei

Un bărbat în vârstă de 86 de ani şi o femeie de 74 de ani, din localitatea Rugăria, judeţul Vaslui au fost jefuiţi de doi tineri. Hoţii au intrat în toiul nopţii în casa celor doi şi au furat toţi banii pe care i-au găsit: 20.400 lei. 

de Cristina Dimulescu

la 07.07.2022, 10:31

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Doi bătrâni din judeţul Vaslui au trecut prin clipe de groază, după ce au fost jefuiţi.

Hoţii au acţionat noaptea. Ei au sărit gardul şi au forţat o fereastră reuşind să intre în casa celor doi. Când vârstnicii au văzut că lipsesc banii pe care îi puseseră deoparte pentru zile negre au sunat imediat la 112.  

Cei doi hoţi au fost identificaţi şi reţinuţi pentru furt calificat 

Poliţiştii i-au identificat repede pe cei doi hoţi. Este vorba de doi băieţi, de 18 şi 22 de ani, care locuiesc în acelaşi sat cu bătrânii pe care i-au prădat. Tinerii au fost reţinuţi pentru furt calificat. 

Poliţiştii Secţiei nr. 8 Poliţie Rurală Iana au documentat şi probat activitatea infracţională a doi bărbaţi, în vârstă de 22, respectiv 18 ani, din localitatea Rugăria, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de furt calificat. (...) Prejudiciul creat în urma săvârşirii infracţiuni a fost recuperat în proporţie de 80%, se arată într-un comunicat al IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri sociale » Doi bătrâni din Vaslui s-au trezit peste noapte fără agoniseala de-o viaţă. Hoţii le-au furat din casă peste 20.000 lei