Antena Meniu Search
x

Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost măcelăriţi în propria casă într-un cartier select din Iaşi

Doi bunici au fost ucişi în chinuri groaznice! În casa lor, de la marginea oraşului Iaşi, au fost găsiţi, astăzi, înjunghiaţi. Cel mai probabil, chiar ei îl invitaseră pe asasin în locuinţa lor. E căutat un tânăr pe care bătrânii l-au angajat să-i ajute în gospodărie.

Vezi și

 Doi bunici au fost ucişi în chinuri groaznice! În casa lor, de la marginea oraşului Iaşi, au fost găsiţi, astăzi, înjunghiaţi. Cel mai probabil, chiar ei îl invitaseră pe asasin în locuinţa lor. E căutat un tânăr pe care bătrânii l-au angajat să-i ajute în gospodărie. Ar fi fost atras de banii lor şi a decis să le ia viaţa.

Îşi duceau bătrâneţile într-o căsuţă, la marginea unei păduri. Erau cunoscuţi de toţi vecinii. Tanti Parascheva şi nea Tiberiu erau oameni gospodari şi liniştiţi.

Astăzi, nu au mai răspuns la telefon. Iar fiica lor a venit să vadă ce se întâmplă. Imaginea morţii era cumplită. Bătrâinii au fost ucişi cu mai multe lovituri de pumnal.

Un dublu asasinat pentru bani, spun surse din anchetă. Suspectul principal ar fi chiar de-al casei. Un tânăr angajat de bătrâni. În care ei au avut încredere.

Se bănuieşte că ar fi ucis pentru bani. Nu se ştie dacă a avut şi un complice. În casă, bătrânul de 75 de ani avea şi o armă de vânătoare. Dar nu a apucat să se apere. A murit împreună cu soţia lui. La marginea oraşului, strigătele lor de ajutor nu au fost auzite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Doi bătrâni, soţ şi soţie, au fost măcelăriţi în propria casă într-un cartier select din Iaşi