Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Accident mortal pe Autostrada A1! Doi bulgari şi-au pierdut viaţa după ce au intrat într-un TIR pe avarii

O femeie şi un bărbat, ambii cetăţeni bulgari, şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a intrat în plin, cu viteză, în spatele unui tir staţionat.

de Redactia Observator

la 18.03.2017 , 10:05

O femeie şi un bărbat, ambii cetăţeni bulgari, şi-au pierdut viaţa după ce maşina în care se aflau a intrat în plin, cu viteză, în spatele unui tir staţionat.

Maşina i-a condus în cursa morţii pe doi cetăţeni bulgari, o femeie de 52 de ani şi un bărbat de 63. Şoferul de 42 de ani a scăpat cu viaţă din impactul devastator.

Accidentul s-a produs pe Autostrada A1, la kilometrul 311, pe sensul de mers dinspre Deva spre Sibiu.

Vezi și

Două femei, doi bărbaţi şi un copil se întorceau din Olanda. Fuseseră în vizită chiar la fratele femeii care a supravieţuit impactului. Martorii spun că şoferul ar fi adormit la volan şi a intrat în tirul aflat pe avarii, pe banda de urgenţă.

Imediat după impactul mortal, un echipaj de poliţie s-a deplasat la faţa locului pentru cercetări.

Bărbatul din faţă a murit pe loc, iar femeia a fost transportată de urgenţă la spitalul din Alba Iulia. Degeaba, însă. La scurt timp s-a stins şi ea din viaţă. Şoferul a suferit doar răni uşoare, iar cealaltă femeie şi copilul sunt teferi.

Ambilor şoferi le-au fost prelevate probe bioogice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cele două trupuri neînsufleţite urmează să fie repatriate în Bulgaria pentru funeralii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Accident mortal pe Autostrada A1! Doi bulgari şi-au pierdut viaţa după ce au intrat într-un TIR pe avarii