Antena Meniu Search
x

Doi elevi de numai 14 ani au băut la balul de absolvire până când au căzut din picioare

De la bal au ajuns la spital. Nu e o figură de stil! Pentru doi adolescenţi din Suceava balul de absolvire a clasei a opta s-a terminat la camera de gardă.

Vezi și

De la bal au ajuns la spital. Nu e o figură de stil! Pentru doi adolescenţi din Suceava balul de absolvire a clasei a opta s-a terminat la camera de gardă. Au pierdut şirul paharelor cu alcool, iar unul dintre ei a leşinat. Poliţiştii şi inspectorii le vor da acum extemporal dascălilor care trebuiau să aibă grijă de elevi.

La balul de absolvire a clasei a opta băieţii de 14 ani au petrecut ca adulţii. Cu şampanie! S-au distrat într-un hotel din Gura Humorului împreună cu profesorii. Şi înainte să se lase seara şi-au pierdut echilibrul.

Panicaţi, profesorii şi angajaţii hotelului au sunat la 112. Medicii şi-au dat seama imediat ce i-a doborât pe cei doi elevi. Şi n-au fost emoţiile de sfârşit de an! Şi-au revenit repede din beţie, dar au rămas în spital peste noapte.

Pentru petrecerea pe care cu siguranţă n-o vor uita vreodată cei doi elevi vor avea multe explicaţii de dat când vor ajunge acasă. Şi dascălii lor trebuie să răspundă la întrebări. Poliţiştii şi inspectorii şcolari cercetează acest incident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Doi elevi de numai 14 ani au băut la balul de absolvire până când au căzut din picioare