Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi fraţi din Iaşi au dispărut, înghiţiţi de ape

O zi de sărbătoare a adus doliul într-o familie din Iaşi. O copilă de 11 ani şi fratele ei mai mare au dispărut de două zile

de Redactia Observator

la 08.12.2015 , 21:09

O zi de sărbătoare a adus doliul într-o familie din Iaşi. O copilă de 11 ani şi fratele ei mai mare au dispărut de două zile. De Sfântul Nicolae cei doi au mers într-un sat vecin, la rude.

La întoarcere, tânărul, care are 23 de ani nu a vrut să plece, cu mama lor, cu maşina. Şi-a luat sora şi a promis că vor ajunge acasă, pe scurtătură.

Prin apă. Trupul copilei a ieşit la suprafaţă, fără suflare. Fratel ei, Ilie, încă este căutat. Tanti Petrina stă pe prispa casei şi-şi aşteaptă nepoţii. Nu-i vine să creadă că Lavinia, lumina ochilor ei s-a stins înghiţită de ape. Bătrâna încă mai speră că Ilie e încă în viaţă. Pompierii au scos bărcile pe râul Jijia pentru a-l găsi pe tânăr.

Vezi și

Cei doi fraţi au dispărut duminică seara. Lavinia şi Ilie se întorceau dintr-o localitate învecinată unde au fost cu familia, la rude. Pentru a sărbători Hramul Sfântului Nicolae. Erau de nedespărţit cei doi.

Pe mijlocul apei, unde face apa. acolo este o buruiană, fata era cu picioarele încolo şi cu capul încoace. Apa a scăzut la o jumătate de metru adâncime. Iar căutările au fost oprite până mâine dimineaţă. S-a deschis o anchetă iar poliţiştii verifică dacă nu cumva tânărul s-a speriat şi a fugit după ce a văzut că sora lui nu a mai ieşit din apele reci ale râului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Stiri sociale » Doi fraţi din Iaşi au dispărut, înghiţiţi de ape