Antena Meniu Search
x

Doi hoți s-au împotmolit pe drum

Hoţ să fii, noroc să n-ai! E-o zicală adaptată pentru doi hoţi din Argeş. Două maşini au furat. Şi de niciuna n-au avut parte. Pe una au fost nevoiţi să-o arunce în râu, iar cu a doua au rămas împotmoliţi pe un drum dezafectat

Vezi și

 Aşa că singurul drum sigur pe care l-au făcut - fără voia lor, de astă dată - a fost la poliţie. Cei doi tineri sunt de meserie. hoţi. Furau din case şi uneori din parcări, la pont. Informatorul lor: acest bărbat.

Potcovarul din Topoloveni. Lucra la oameni cu ziua şi ştia când sunt sau nu acasă. I-ar fi îndrumat pe cei doi hoţi de mai multe ori. La ultima lovitură, însă, ceva a mers pe dos. Au furat o maşină de care să se folosească dar s-au împotmolit.

Aşa că au fost nevoiţi să scape de maşină şi s-au gândit să o arunce în râul Argeş, acolo unde se află în acest moment, la aproximativ 2 metri sub apă. Nu s-au lăsat bătuţi. Au furat a doua maşină. Cu care s-au împotmolit la propriu. Pe un drum dezafectat.

Poliţia, sesizată de acest domn, era deja pe urmele lor. Sunt hoţi cu acte în regulă. Comunitatea e însă şocată de altceva. Necinstea potcovarului care îi ajuta la treburile casei.

Cei trei au acţionat la pont şi în noaptea de Florii. Au reuşit să spargă o casă din judeţul Argeş, ai cărei proprietari erau plecaţi, şi să vândă bunurile în localităţile vecine.

În noaptea de Flori, cei trei bărbaţi au spart o casă din oraşul Topoloveni. Nu au fost opriţi nici măcar de lacătul de la poartă. Au intrat în casă şi au devastat-o pur şi simplu. Au furat tot ce le-a venit în cale. Cei trei urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Doi hoți s-au împotmolit pe drum