Antena Meniu Search
x

Doi muncitori care lucrau la reabilitarea unei grădiniţe din Oituz au murit după ce un perete s-a prăbuşit peste ei

Tragedie cumplită, după ce doi muncitori care lucrau la reabilitarea unei grădiniţe din comuna Oituz şi-au pierdut viaţa prinşi sub un perete care s-a prăbuşit.

de Redactia Observator

la 14.10.2021, 21:05

Imagini de la faţa locului
Doi muncitori care lucrau la reabilitarea unei grădiniţe din Oituz au murit după ce un perete s-a prăbuşit peste ei - ISU Bacău

Doi bărbaţi, de 45 şi 53 de ani, care lucrau la reabilitarea clădirii grădiniţei din comuna Oituz au murit, joi seară, după ce au fost prinşi sub un perete care s-a prăbuşit. Cei doi au fost scoşi de sub dărâmături de echipaje de intervenţie, dar aveau leziuni incompatibile cu viaţa.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, doi bărbaţi au fost prinşi sub dărâmăturile unui perete de clădire în satul Oituz, relatează news.ro. Acolo au intervenit mai multe autospeciale de la ISU şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă.

Cei doi bărbaţi au fost scoşi de sub dărâmături, însă echipajul SAJ a declarat decesul acestora, întrucât aveau leziuni incompatibile cu viaţa. Conform sursei citate, cele două victime aveau 45, respectiv 53 de ani şi făceau parte dintr-o echipă de muncitori ce lucra la reabilitarea construcţiei Grădiniţei Nr. 3 din comuna Oituz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Doi muncitori care lucrau la reabilitarea unei grădiniţe din Oituz au murit după ce un perete s-a prăbuşit peste ei