Antena Meniu Search
x

Doi muncitori, electrocutati in timp ce lucrau la reabilitarea unui drum

Doi oameni au fost raniti grav in timp ce lucrau la reabilitarea unui drum comunal din judetul Caras-Severin. Amandoi au fost trimisi la pamant de un puternic soc electric

Vezi și

Accidentul a avut loc dupa ce utilajul pe care lucrau a atins un cablu de inalta tensiune. Unul dintre muncitori a suferit arsuri pe jumatate din suprafata corpului. Muncitorii erau constienti cand au fost coborati din ambulante, in fata Clinicii de Arsi din Timisoara. Medicii au reusit cu greu sa-l stabilizeze pe barbatul de 37 de ani, care a suferit arsuri grave pe jumatate din suprafata corpului. "A fost constient, cooperant, a avut nevoie de inlocuire plasmaticape o suprafata mare", a declarat Florin Firca, ambulanta Caras Severin. "Deocamdata ei sunt stabili hemodinamic, constienti amandoi, unul e cu arsuri extensive care depasesc 50 la suta din suprafata corporala", a spus Mihai Grecu de la Spitalul Judetean Timisoara.

Doctorii au incercat sa afle de la cei doi barbati cum s-a intamplat totul, insa niciunul dintre ei nu isi mai amintea nimic. "A mentionat doar ca era la turnat de bitum si la un moment dat i s-a taiat filmul, probabil bena a atins vreun fir de inalta tensiune", a mais spus Florin Firca. La spital a ajuns si primarul comunei unde cei doi barbati lucrau la reabilitarea unui drum, insa nici el nu a putut sa dea prea multe explicatii: "Am intrebat cum a fost, mi-au explicat in mare parte cum a fost cu bubuitura, nici ei nu se asteptau fiindca erau atenti cand au ridicat bena, ca sa nu atinga", a povestit Beg Nicolae.

Muncitorul cu arsuri pe 50 la suta din suprafata corpului va fi transportat in cursul zilei de astazi, cu un elicopter, la Spitalul de Arsi din Bucuresti. Inspectoratul Teritorial de Munca a deschis o ancheta care va stabili daca barbatii au respectat normelor de protectie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Doi muncitori, electrocutati in timp ce lucrau la reabilitarea unui drum