Antena Meniu Search
x

Doi prieteni străpunşi de parapet

Un accident cum nu s-a mai văzut şi-o moarte cumplită.Alexandru şi Marius, doi tineri care se întorceau de la o nuntă, au sfârşit străpunşi de balustrada unui parapet de la marginea drumului

Vezi și

Un accident cum nu s-a mai văzut şi-o moarte cumplită.Alexandru şi Marius, doi tineri care se întorceau de la o nuntă, au sfârşit străpunşi de balustrada unui parapet de la marginea drumului. 

Ar fi trebuit să fie protejaţi de maşina puternică în care se aflau. Dar se pare că şoferul a adormit la volan şi s-a dus glonţ în parapet. Ţeava metalică a trecut prin bordul maşinii şi a traversat tot autorismul. Şoferul era profesor universitar şi tatăl a doi copii.

O fărâmă de viaţă. Un puls slab. Şi-apoi din ce în ce mai slab. Salvatorii duc o luptă teribilă. Au găsit doi tineri morţi. Prinşi ca-ntr-o ţepuşă. În balustrada metalică a parapetului.

Era seară, la asfinţit. Pe un drum drept, la ieşirea din oraşul Beclean, lângă o biserică, Alexandru şi Marius au ajuns cu maşina de teren pe contrasens. Cu viteză mare. S-au izbit de parapetul metalic, iar balustrada a trecut prin maşină ca printr-un burete. A străpuns jeep-ul de la un capăt la celălalt, pe partea stângă. Partea şoferului şi a pasagerului din spate.

La volan era Alexandru Simu. Profesor universitar. Îi conducea maşina prietenului de-o viaţă. Marius Ioaniciu. El se odihnea pe bancheta din spate. Se întorceau amândoi de la o nuntă, din Vatra Dornei. Nunta unui fost coleg de facultate.

Cu doar câteva minute înainte de accident, parcă la un semn, Alexandru a fost oprit pe dreapta. Şi amendat pentru viteză. Obosiţi, cei doi prieteni şi-au continuat totuşi drumul. Într-o altă maşină, în spate lor, erau sora şi mama şoferului. Au plecat cu ambulanţele din locul tragediei.

Cei doi prieteni au fost scoşi din maşină fără viaţă. Astăzi, la Facultatea de Horticultură din Cluj-Napoca e doliu. Şoferul, Alexandru Simu, era un dascăl de excepţie. Dar şi soţ şi tatăl a doi copii. O fetiţă de cinci ani şi un băieţel de doar câteva luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Doi prieteni străpunşi de parapet