Antena Meniu Search
x

Şi poliţiştii şi-au făcut cruce, vineri noaptea, în Bucureşti: "Toate astea le-ai consumat şi te-ai urcat la volan?!"

Doi tineri din Capitală au fost prinşi azi-noapte conducând sub influenţa substanţelor psihotrope.

Vezi și

Doi tineri din Capitală au fost prinşi azi-noapte conducând sub influenţa substanţelor psihotrope. Poliţiştii i-au oprit în urma unui filtru organizat în zona Mihai Bravu.Iniţial, ambii şoferi au negat că ar fi consumat substanţe interzise. După testul antidrog, unul dintre ei şi-a recunoscut vina, în timp ce al doilea a continuat să nege.

Tânărul de 23 de ani a fost oprit pe şoseaua Mihai Bravu. Tocmai îşi cumpărase maşina, când poliţiştii l-au tras pe dreapta. Şi-au dat seama că băiatul se comporta suspect, aşa că au decis să îi facă testul antidrog. 

Agenţii au fost şocaţi de rezultatul testului: era pozitiv la PATRU substanţe interzise: "Ai ieşit pozitiv la cocaină, benzo, amfetamină şi aşteptam să vedem ce se mai întâmplă. Toate astea le-ai consumat şi ai urcat la volan? Nu domne. Doaaaaaamne... Nu am consumat nimic. Vă jur pe ce vreţi." 

Aflat cu el în maşină, proprietarul de la care tocmai îşi achiziţionase autoturismul a avut un şoc când s-a trezit percheziţionat de poliţiştii de la Brigada Rutieră. 

Pe acelaşi subiect

Câteva minute mai târziu, un alt şofer le-a atras atenţia poliţiştilor. 

- Ai consumat ceva substanţe interzise sau alcool?

- Nu. 

- Sigur? 

- Sigur. 

- Aşa a zis şi un alt şofer mai devreme şi a picat testul.

Deşi a negat tot timpul, testul antidrog l-a dat de gol 

- Cand ai consumat? 

- Acum vreo 5 ore. 

- Cam cât ai fumat? 

- Puţin de tot. 

- Ştii ce rişti acum? 

- Da. Să mi se suspende permisul şi dosar penal. 

Tânărul de 19 ani îşi luase permisul în urmă cu o lună. Atât el, cât şi şoferul de 23 de ani au fost conduşi la INML pentru prelevare de probe biologice. 

Cei doi conducători auto se vor alege cu dosar penal pentru conducere sub influenţa substanţelor psihotrope. Infracţiunile au fost constatate în cadrul unei acţiuni organizate de poliţiştii de la Brigada Rutieră cu scopul de a depista şi sancţiona şoferii care încalcă regulile de circulaţie. 

În total, în această noapte, agenţii au dat 61 de sancţiuni, în valoare de 18.000 de lei. Iar cinci şoferi au rămas pietoni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Stiri sociale » Şi poliţiştii şi-au făcut cruce, vineri noaptea, în Bucureşti: "Toate astea le-ai consumat şi te-ai urcat la volan?!"